accountancy

Accountancy

Samenstellen Jaarrekening

Als MKB-ondernemer ben je niet altijd verplicht om de jaarrekening door een accountant te laten controleren. Toch wil je dat de jaarrekening vakkundig en zorgvuldig wordt samengesteld. GreenStars stelt jouw jaarrekening samen volgens de kwalitatieve standaarden die van ons ”vertrouwenspersoon van de maatschappij” verwacht mag worden. Zo beschik je over cijfers waar je op kunt bouwen en ook weer vooruit kan kijken.

Voor een kleinere onderneming kan het samenstellen van de jaarrekening als complex worden ervaren. Er is namelijk specifieke kennis vereist en de actualiteiten volgen elkaar snel op. Wij, als GreenStars, zijn op de hoogte van de actualiteiten en de vereiste wet- en regelgeving. Uiteraard maken wij op maat gemaakte vaste prijsafspraken zodat jij weet waar je aan toe bent. Bij GreenStars werken we met een abonnement of een vaste prijs voor het jaarwerk.

Samenstelopdracht

Wil je de jaarrekening door een accountant laten samenstellen? Dat is mogelijk door middel van een samenstelopdracht. Zo kan je je volledig op het ondernemerschap richten. Door middel van een samenstellingsverklaring bij de jaarrekening kan je aantonen dat de cijfers op een deskundige wijze tot stand zijn gekomen en dat een Accountant zijn toegevoegde waarde heeft geleverd. Tevens kan het ook praktische tips en adviezen opleveren zodat jij als ondernemer kan doen waar je goed in bent: ondernemen!

GreenStars voert elke samenstelopdracht uit volgens een risicogericht werkprogramma en de hoge marktconforme standaarden. Zo ben jij verzekerd van kwaliteit en deskundigheid. Bij ons is iedere opdracht niet hetzelfde, aangezien wij deze casusspecifiek behandelen.

Onze accountants verstaan hun vak en verdiepen zich in jouw onderneming. Alleen door echt de ins en outs van jouw onderneming te kennen, kunnen wij de jaarcijfers op een juiste manier presenteren. Daarnaast denken wij met jou mee en kijken wij hoe jij aan de hand van de gegevens uit de jaarcijfers jouw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Direct contact opnemen?