tax

Fiscaal

Als ondernemer of particulier heb je te maken met vele soorten belastingen. Het overzicht hiervan bewaken is raadzaam. GreenStars verzorgt het opstellen van de aangifte inkomsten-, omzet-, vennootschaps- en loonbelasting. Als je de zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar hebt, profiteer je maximaal van het bedrijfsresultaat. Wij regelen dat graag en goed voor je. Verder is uiteraard belastingadvies ook mogelijk en schakelen wij waar nodig met specialisten.

Wij werken met Nextens als aangiftesoftware en maken gebruik van een klantenportaal. Door middel van Nextens – en na toestemming van uiteraard onze klant – kunnen wij via dit pakket data en informatie over aangiftes digitaal inzien aangezien we online kunnen communiceren met de belastingdienst. Hierdoor kunnen wij sneller fiscale adviespunten signaleren.

Veel voorkomende vragen die door het team van GreenStars behandeld zijn:

  • Aanschaf van een auto in privé of als auto van de zaak?
  • Wat is mijn optimale salaris uit de BV?
  • Huis kopen: volledige hypotheek of een deel met eigen geld?
  • Inbreng van de eenmanszaak of V.O.F. in de BV: wanneer is het juiste moment?
  • Wat zijn de gevolgen als ik mijn onderneming staak of verkoop?

Met GreenStars willen wij de Accountancy als keurmerk presenteren in het maatschappelijk verkeer. Ga jij ook voor het keurmerk? Wij vinden namelijk dat onze klanten van een Accountantskantoor ook een sterk merk mogen verwachten.

Direct contact opnemen?