Over Ons

Team

Team GreenStars bestaat uit mensen met passie voor cijfers en aandacht voor de klant. Ons team bestaat uit een mix van ervaren adviseurs en jonge talenten die gezamenlijk als vertrouwenspersoon voor de maatschappij willen dienen. Ons team streeft ernaar om de ”STAR kwaliteit” te hanteren om zo ook de kwaliteit te leveren die verwacht mag worden van een Accountantskantoor.

ferrygreenstars

Ferry de Bruijn AA

Accountant / Directie GreenStars

Accountant die zich thuis voelt als allround MKB-adviseur. Haalt voldoening uit kwalitatief advies en de compliance werkzaamheden voor klanten waar ze echt iets aan hebben. Begeleiding van (her)financieringsaanvragen en bedrijfsopvolging behoort ook tot zijn werkveld. Heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Accountancy en profileert zich graag als een betrouwbare accountant die gericht is op het leveren van kwaliteit.

Buiten werktijd vooral te vinden op een voetbalveld, restaurants of tijdens een Citytrip.

olavgreenstars

Olaf Stuijver AA

Accountant / Directie GreenStars

Accountant die sterk communicatief vaardig is en graag als sparringpartner fungeert voor klanten. Voelt zich op zijn gemak bij herstructureringen, bedrijfsopvolging en andere adviestrajecten. Door meer dan 15 jaar ervaring in het MKB ook vaardig in administratieve dienstverlening en fiscale vraagstukken. Vanuit open gesprekken met klanten zorgt Olaf voor een gezonde dynamiek, vertrouwensband en een duurzame samenwerking.

In zijn vrije tijd springt Olaf graag op de fiets of een andere sportieve aangelegenheid. Aanwezigheid van een leuk groot gezin levert ook voldoende mooie momenten op buiten GreenStars.

Direct contact opnemen?