Over Ons

Team

Team GreenStars bestaat uit mensen met passie voor cijfers en aandacht voor de klant. Ons team bestaat uit een mix van ervaren adviseurs en jonge talenten die gezamenlijk als vertrouwenspersoon voor de maatschappij willen dienen. Ons team streeft ernaar om de ”STAR kwaliteit” te hanteren om zo ook de kwaliteit te leveren die verwacht mag worden van een Accountantskantoor.

ferrygreenstars

Ferry de Bruijn AA

Accountant / Directie GreenStars

Accountant die zich thuis voelt als allround MKB-adviseur. Haalt voldoening uit kwalitatief advies en de compliance werkzaamheden voor klanten waar ze echt iets aan hebben. Begeleiding van (her)financieringsaanvragen en bedrijfsopvolging behoort ook tot zijn werkveld. Heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Accountancy en profileert zich graag als een betrouwbare accountant die gericht is op het leveren van kwaliteit.

Buiten werktijd vooral te vinden op een voetbalveld, restaurants of tijdens een Citytrip.

olavgreenstars

Olaf Stuijver AA

Accountant / Directie GreenStars

Accountant die sterk communicatief vaardig is en graag als sparringpartner fungeert voor klanten. Voelt zich op zijn gemak bij herstructureringen, bedrijfsopvolging en andere adviestrajecten. Door meer dan 15 jaar ervaring in het MKB ook vaardig in administratieve dienstverlening en fiscale vraagstukken. Vanuit open gesprekken met klanten zorgt Olaf voor een gezonde dynamiek, vertrouwensband en een duurzame samenwerking.

In zijn vrije tijd springt Olaf graag op de fiets of een andere sportieve aangelegenheid. Aanwezigheid van een leuk groot gezin levert ook voldoende mooie momenten op buiten GreenStars.

Assem Sabtaoui

Assistent-accountant

Sinds januari 2019 het nieuwe grote talent binnen Team GreenStars. Heeft al een aantal jaar ervaring in de Accountancy en gaat graag aan de gang met administratieve dienstverlening en andere compliance werkzaamheden. Voelt zich sterk als hij aan zet is bij de juiste inrichting van administratieve processen om zodoende adequate rapportages voor het management van klanten op te stellen. Fungeert als ware als een mini-CFO voor de klanten van GreenStars.

Naast de uitdagingen binnen GreenStars is Assem graag op pad met zijn vrienden voor hapje en een drankje buiten de deur. Vermaakt zich daarnaast opperbest in Amsterdam en omstreken.

Direct contact opnemen?