advies

Advies

Sparringspartner

Naast ons advies gedurende de opdrachten (zowel bij het voeren van de administratie als bij fiscale werkzaamheden) kan het uiteraard voorkomen dat een sparringpartner nodig is bij specifieke en complexe situaties. Speelt bij jouw de gedachte van bedrijfsopvolging, herstructurering of overige zaken, dan denkt GreenStars graag mee. Met een professionele blik gaan wij graag het adviestraject aan vanaf de start tot aan het einde. Nazorg is essentieel en daar hechten wij als adviseurs van GreenStars veel waarde aan.

Vooruitkijken naar de toekomst

Je wilt dat de financiële toekomst van het gezin en bedrijf gewaarborgd is. In samenwerking met ‘Den Dulk & Partners’ adviseren wij graag over alle aspecten van bedrijfsopvolging, financiële planning en de continuïteit van gezin en bedrijf.

Is je onderneming een start-up, scale-up of maakt deze een andere ontwikkeling door? GreenStars is dankzij jarenlange ervaring in het MKB bekend met elke levensfase van uw bedrijf. Samen denken we vooruit.

Onze accountants verstaan hun vak en verdiepen zich in jouw onderneming. Alleen door echt de ins en outs van jouw onderneming te kennen, kunnen wij jouw jaarcijfers op een juiste manier presenteren. Daarnaast denken wij met jou mee en kijken wij hoe jij aan de hand van de gegevens uit de jaarcijfers jouw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Direct contact opnemen?