overig

Overige Dienstverlening

Naast onze reguliere dienstverlening kunnen wij als full-service MKB Accountantskantoor fungeren. Zodoende werken wij samen binnen een vertrouwd netwerk van specialisten om ook te kunnen voldoen aan jouw behoefte voor: salarisadministratie, pensioen en overig fiscaal advies. GreenStars is innovatief en werkt digitaal.

Voor het verzorgen van de salarisadministratie maken wij gebruik van Nmbrs. Dit is een cloudapplicatie die voldoet aan de huidige wet- en regelgeving. Bij een salarisadministratie is het van belang om de overdracht van informatie ook AVG-proof mogelijk te maken.

Werknemers krijgen individueel een inlog vanuit Nmbrs en kunnen zelfstandig op ieder moment desbetreffende loonstroken inzien. Het mailen van alle loonstroken is zodoende verleden tijd. Ook kunnen wij maatwerk oplossingen aanbieden voor bijvoorbeeld registratie van flexwerkers of het bijhouden van vakantie uren via een mobiele applicatie.

Onze accountants verstaan hun vak en verdiepen zich in uw onderneming. Alleen door echt de ins en outs van uw onderneming te kennen, kunnen wij uw jaarcijfers op een juiste manier presenteren. Daarnaast denken wij met u mee en kijken wij hoe u aan de hand van de gegevens uit de jaarcijfers uw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Direct contact opnemen?