star

STAR Kwaliteit

GreenStars streeft naar een dienstverlening waarbij we persoonlijk contact hebben met onze klanten om efficiënt te kunnen werken. Kennis van de klant is nodig om de optimale dienstverlener te zijn voor jou als particulier of voor je onderneming.
Op zoek naar een accountant voor een vaste prijs? Dat is bij ons mogelijk en de kwaliteit blijft gewaarborgd!

Wij streven ernaar om de ‘’STAR kwaliteit’’ te hanteren om zo ook de kwaliteit te leveren die verwacht mag worden van een Accountantskantoor. GreenStars staat voor de toekomst, innovatie en persoonlijke aandacht. Geen verdeling in het klantensegment die afhankelijk is van de omvang van de klant. Persoonlijke aandacht en meedenken is de sleutel tot succes.
Samen gaan we vooruit!

Hoe kunnen wij deze STAR kwaliteit aanbieden? Allereerst door onze beschermde titel als vertrouwenspersoon in het maatschappelijk verkeer. Het gebruik van een Accountantstitel is wettelijk beschermd en slechts voorbehouden aan hen die ingeschreven staan in het register van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Ook is het bijhouden van vakkennis essentieel om deze STAR kwaliteit blijvend aan onze klanten aan te bieden.
Wijzigingen in de wet- en regelgeving komen geregeld voor en daarom zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte zijn om de kwaliteit te waarborgen.

Met GreenStars willen wij de Accountancy als keurmerk presenteren in het maatschappelijk verkeer. Ga jij ook voor het keurmerk? Wij vinden namelijk dat onze klanten van een Accountantskantoor ook een sterk merk mogen verwachten.

Ga jij ook voor het keurmerk?
Ga met ons de samenwerking aan zodat wij kwaliteit kunnen leveren middels onze dienstverlening!

foto-stempel

Ga jij ook voor het keurmerk?
Ga met ons de samenwerking aan zodat wij kwaliteit kunnen leveren middels onze dienstverlening!

foto-stempel

Direct contact opnemen?