overig

Vaste prijs Accountant

Wij zijn Accountants voor een vaste prijs. Niet traditioneel die werken met uurtarieven, maar een vaste prijs zodat je weet waar je aan toe bent. We denken graag mee voor advies en gaan uiteindelijk samen voor het keurmerk: kwaliteit, efficiency, betrokken en betrouwbaar. Dat is de STAR kwaliteit waar GreenStars naar streeft waarbij persoonlijk contact met de klant belangrijk is om efficiƫnt te kunnen werken.

Het bijhouden van een administratie kan veel tijd vergen of vragen opleveren. Het team van GreenStars staat klaar om je hierin te assisteren. Wij werken innovatief, zijn betrokken en maken gebruik van online boekhouden. Ook kunnen wij het online boekhouden mogelijk maken voor een vast bedrag per maand, kwartaal of per jaar.

Neem contact met ons op om jouw eigen dienstenpakket samen te stellen tegen een vast tarief. Wij werken met verschillende abonnementen zodat er geen verrassingen zijn achteraf. Door middel van onze abonnementsvormen voor accountancy weten onze klanten dat ze de dienstverlening krijgen van een accountant voor een vaste prijs.

Ga jij ook voor het keurmerk?
Ga met ons de samenwerking aan zodat wij kwaliteit kunnen leveren middels onze dienstverlening!

foto-stempel

Ga jij ook voor het keurmerk?
Ga met ons de samenwerking aan zodat wij kwaliteit kunnen leveren middels onze dienstverlening!

foto-stempel

Direct contact opnemen?