Over Ons

Over ons

GreenStars komt voort vanuit een netwerk uit ‘t Gooi en Amsterdam.
Na jarenlange ervaring bij mid-sized accountantseenheden is met veel enthousiasme GreenStars ontstaan.

Kernwaarden

Om onze organisatie samenvattend te omschrijven kiezen wij voor Betrokken & Kwaliteit. Betrokken, aangezien wij als GreenStars het belangrijk vinden dat wij de optimale dienstverlener zijn voor de particulier, ondernemer en jouw organisatie. Door betrokken te zijn kunnen wij kansen herkennen, benoemen en waar nodig begeleiding bieden. Daarnaast is kwaliteit de sleutel tot succes. Denk hierbij aan voldoende ervaring in de branche, kennis van de wet- en regelgeving en uiteraard het bijhouden van de actualiteiten.

Lokale betrokkenheid

Momenteel zijn wij bereikbaar vanuit drie locaties, namelijk Amsterdam, Hilversum en Baarn. Wij vinden het prettig om dichtbij de klant te zijn. Onze klant is altijd welkom, maar wij komen ook gerust langs voor een afspraak.

Specialisten

GreenStars werkt samen binnen een hecht netwerk van specialisten. Zo zijn wij in nauw contact met Den Dulk & Partners, een organisatie die financial planning en coaching verzorgd voor klanten. Verder sparren of schakelen we snel met Btw-specialisten, pensioenadviseurs, arbeidsrechtspecialisten, financiering experts en salarisverwerkers.

Ons team

Team GreenStars bestaat uit mensen met passie voor cijfers en aandacht voor de klant. Ons team bestaat uit een mix van ervaren adviseurs en jonge talenten die gezamenlijk als vertrouwenspersoon voor de maatschappij willen dienen.

Direct contact opnemen?