Administratie

Administratie

Als ondernemer dien je een administratie bij te houden. Dit kan veel tijd vergen of vragen opleveren. Het team van GreenStars staat klaar om je hierin te assisteren en werkt innovatief, betrokken en maakt dit mogelijk met behulp van online boekhouden.

Online boekhouden

De tijden zijn veranderd. Waar vroeger nog de administratie werd aangeleverd en bewaard in een oude schoenendoos, kan tegenwoordig alles digitaal. GreenStars maakt hier ook gebruik van en heeft daarvoor de samenwerking gezocht met een betrouwbare partner, namelijk: Exact Online. Zodoende kan je de administratie geheel uitbesteden aan ons of kunnen wij een meekijkfunctie creëren zodat we efficiënt samen kunnen werken. Ook richten wij de administratie zo in dat er gebruik gemaakt wordt van een automatische bankkoppeling, scan- en herken functie voor facturen, de mobiele applicatie en indien nodig een koppeling met diverse softwarepakketten. Hoe beter deze inrichting is verzorgd, hoe efficiënter wij kunnen werken. Boekhouden is dan veel dynamischer en leuker dan voorheen!

Tussentijdse rapportage

Waar voorheen uw adviseur vooral naar het verleden keek, is tussentijdse sturing en advies tegenwoordig nog belangrijker geworden. Kansen in de markt missen vinden wij zonde. Daardoor vinden wij het van belang dat tussentijds met elkaar gecommuniceerd wordt over de stand van zaken. Kansen moeten tijdig benut worden wanneer deze zich voordoen. Met behulp van tussentijdse rapportages is dit mogelijk en kunnen we gezamenlijk naar de toekomst kijken. Indien gewenst kunnen wij een Dashboard instellen zodat je overzichtelijk de actuele ontwikkelingen van je bedrijf kunt inzien. GreenStars is jouw dienstverlener, zodat de ondernemer weer kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen en kansen benutten.

Met GreenStars willen wij de Accountancy als keurmerk presenteren in het maatschappelijk verkeer. Ga jij ook voor het keurmerk? Wij vinden namelijk dat onze klanten van een Accountantskantoor ook een sterk merk mogen verwachten.

Direct contact opnemen?