Administratie

Administratie

‘’Het bijhouden van een administratie kan veel tijd vergen of vragen opleveren. Het team van GreenStars staat klaar om je hierin te assisteren. Wij werken innovatief, zijn betrokken en maken gebruik van online boekhouden. Ook kunnen wij het online boekhouden mogelijk maken voor een vast bedrag per maand, kwartaal of per jaar’’.

Online boekhouden

De tijden zijn veranderd. Waar vroeger nog de administratie werd aangeleverd en bewaard in een oude schoenendoos, kan tegenwoordig alles digitaal. GreenStars maakt hier ook gebruik van en heeft daarvoor de samenwerking gezocht met twee betrouwbare partners, namelijk: Exact Online en Yuki. Zodoende is het mogelijk om de gehele administratie uit te besteden aan ons of kunnen wij een meekijkfunctie creëren zodat we efficiënt kunnen samenwerken.

Ook richten wij de administratie zo in dat er gebruik gemaakt wordt van een automatische bankkoppeling, scan- en herken functie voor facturen, een mobiele applicatie en indien nodig een koppeling met diverse softwarepakketten. Hoe beter deze inrichting is verzorgd, hoe efficiënter wij kunnen werken. Boekhouden is dan veel dynamischer en leuker dan voorheen!

Tussentijdse rapportage

Waar voorheen een adviseur vooral naar het verleden keek, is tussentijdse sturing en advies tegenwoordig nog belangrijker geworden. Het missen van kansen in de markt vinden wij zonde. Daardoor vinden wij het van belang dat tussentijds met elkaar gecommuniceerd wordt over de stand van zaken. Kansen moeten tijdig benut worden wanneer deze zich voordoen.

Met behulp van tussentijdse rapportages is dit mogelijk en kunnen we gezamenlijk naar de toekomst kijken. Indien gewenst kunnen wij een Dashboard instellen zodat je overzichtelijk de actuele ontwikkelingen van je bedrijf kunt inzien. GreenStars is jouw dienstverlener, zodat de ondernemer weer kan doen wat hij of zij het liefste doet: ondernemen en kansen benutten.

Met GreenStars willen wij de Accountancy als keurmerk presenteren in het maatschappelijk verkeer. Ga jij ook voor het keurmerk? Wij vinden namelijk dat onze klanten van een Accountantskantoor ook een sterk merk mogen verwachten.

Direct contact opnemen?